Έκθεση ζωγραφικής της Ξένης Πετρίτου - Τριανταφύλλου στο Λαογραφικό Μουσείο.

Οι Εικαστικές Περιπλανήσεις της Ξένης Πετρίτου – Τριανταφύλλου ξεκινούν την Πέμπτη, στις 29 Αυγούστου, στις 8:00 το βράδυ, με κεντρικό της θέμα την Φιστικιά, την πρωταγωνίστρια του Φεστιβάλ.
Αναδυόμαστε μέσα από τους πίνακες της ζωγραφικής της με τους φωτεινούς βυθούς και τις φουρτουνιασμένες θάλασσες, για να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, όπου θα συναντήσουμε την ιστορία της Αίγινας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας αποτυπωμένη στον καμβά αναδεικνύοντας αρχαίους ναούς, μεσαιωνικά κάστρα, πέτρινους φάρους, και βυζαντινά εξωκλήσια.

Στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας θα πραγματοποιηθει έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος Ξένης Πετρίτου Τριανταφύλλου με θέμα "Εικαστικές περιπλανήσεις". Εγκαίνια έκθεσης: 29 Αυγούστου 2019 στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Ώρα : 20:00 Διάρκεια έκθεσης 29 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου 2019 Ώρες λειτουργίας:10:00-13:00 και 17:00-23:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png