Δήμος Αίγινας. Εκστρατεία αλληλεγγύης και συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας. Πληροφορίες για την συγκέντρωση ειδών.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ο πρόσφατος καταστροφικός σεισμός στη γειτονική μας Αλβανία έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας που ζουν στις πληγείσες περιοχές, αφού εκτός της απώλειας δεκάδων ανθρώπων και του τραυματισμού εκατοντάδων άφησε πίσω του περίπου τέσσερις χιλιάδες άστεγους που ζουν σε τραγικές συνθήκες μέσα στο κρύο.
Η χώρα μας από την πρώτη στιγμή συνέδραμε στις ενέργειες απεγκλωβισμού και διάσωσης των πολιτών με δύο ομάδες της ΕΜΑΚ, έστειλε διάφορες επιστημονικές ομάδες (σεισμολόγους - μηχανικούς - ιατρούς), κινητά μαγειρεία και ανθρωπιστική βοήθεια για να ανακουφίσει τους πληγέντες.
Ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης και τους φορείς και Συλλόγους της Αίγινας, καλεί όλους τους κατοίκους, τα μέλη των Συλλόγων και τους Επαγγελματίες της Αίγινας, να συνδράμουν στην προσπάθεια για ανακούφιση των συνανθρώπων μας.
Ζητάμε την στήριξη όλων προκειμένου να ανταποκριθούμε στην έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια με πνεύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Προκειμένου να παρέχουμε ουσιαστική βοήθεια και μετά από σχετική επικοινωνία που είχαμε με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας υπό τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τα παρακάτω:
1.Τρόφιμα μακράς διάρκειας και τυποποιημένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (όσπρια – ζυμαρικά - γάλα -κονσέρβες – κομπόστες – μπισκότα – παξιμάδια - αλμυρά ή γλυκά σκευάσματα κλπ.)
2. Απορρυπαντικά, καθαριστικά, σαπούνια, είδη ατομικής υγιεινής.
Η συλλογή και το πακετάρισμα των προσφερόμενων ειδών θα γίνεται στο Λεούσειο Ίδρυμα με ευθύνη των συλλόγων και φορέων της Αίγινας.
Από Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 έως και Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019.
Καθημερινά Πρωί: 10:00 – 13:00   Απόγευμα: 17:00 – 19:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png