Ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών του Δήμου και κληρώσεις κληροδοτημάτων.

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 09:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας όπου θα τελεστεί το ετήσιο Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου μας: Ταρσίτσας Θωμαΐδου, Ιουλίας Κάτσα, Παντελή & Αρτέμιδος Κάππου, Σπύρου και Άννας Αλυφαντή, Διονυσίου και Ξανθούλας Κρητικού, Ιωάννη Γκίκα, Λεωνίδα Γκίκα, Βιργινίας Γκίκα, Μακρίνας Μοναχής, Νικολάου Ζωγράφου, Νικολάου Χριστόπουλου, Δημητρίου & Δέσποινας Γιαννούλη, Πολύμνιας Ηρειώτη, Λεονάρδου και Έλλης Λαδά, Βασιλικής Ντρε, Γεωργίου και Ελένης Καλαμάκη, Ελευθερίου Σώρρου, Δημητρίου Καλαμάκη, Γεωργίου Μούρτζη, Φίλιππα Ρεκλείτη, Αλεξάνδρου και Αντωνίου Ανδρούτσου.
Θα ακολουθήσει, στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα (Χρ. Λαδά 1), για το Κληροδότημα του Σπύρου Αλυφαντή (ΡΑΚΕΙΟ), η ανακοίνωση της εκλογής των φοιτητών Ιατρικής που θα ενισχυθούν οικονομικά, σύμφωνα με την υπ. αρ. 12/2019 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η 2η τακτική συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΑΡΣΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΪΔΟΥ
Διενέργεια κλήρωσης για οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο, δέκα (10) κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων, καταγόμενων από την Αίγινα με το ποσό των 5.000,00€, σύμφωνα με την υπ. αρ. 5/2019 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής.
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑ
Διενέργεια κλήρωσης για οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο, δύο (2) κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων, καταγόμενων από γονείς Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα, με το ποσό των 2.500,00€, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 6/2019 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής .
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΛΑΔΑ
Διενέργεια κλήρωσης για οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο, ενός (1) κοριτσιού στερούμενου οικονομικών πόρων, καταγόμενο από την Αίγινα με το ποσό των 5.000,00€, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 6/2019 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής .
Ο Δήμαρχος
Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png