57η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.

Σε μια περίοδο που οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για αίμα είναι αυξημένες, ο Δήμος Αίγινας διοργανώνει την 57 η Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα «Παύλος Ανδρεόπουλος» του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 από τις 9:00 έως τις 17:00. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22973 20013.

Δίνοντας αίμα, μπορείς να σώσεις μια ζωή, χαρίζοντας 5’ από τον χρόνο σου! 

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους εθελοντές αιμοδότες, που ήσασταν και είστε πάντα κοντά μας, προσφέροντας λίγο από το αίμα σας. Αλλά και σε όσους επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Εθελοντική Αιμοδοσία για πρώτη φορά κι έχετε συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας σας, ελάτε και γίνετε κι εσείς εθελοντές αιμοδότες.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". Κατά την προσέλευσή σας είναι υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας κι ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Μην ξεχάσεις! Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου!

"Δώσε αίμα - σώσε μια ζωή!"
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png