"Μεγαλώνοντας μαζί με το παιδί μου στην μετά covid εποχή". Ομιλία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας  οργανώνει ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού  Σχολείου , τη Κυριακή 16/10/2021 στις 10.30 πμ  , με ομιλητές το κο Γιάννη Παναγόπουλο , Ψυχοθεραπευτή – Εκπαιδευτή Ενηλίκων και την κα Αρετή Λύκου Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια.
Θέμα: Μεγαλώνοντας μαζί με το παιδί μου στην μετά covid εποχή. (Ένας οδηγός επιβίωσης για τις σχέσεις γονιών –παιδιών στην μετά covid εποχή).

Είναι πραγματικότητα πως κανείς δεν μας έμαθε να είμαστε γονείς. Όλοι αξιοποιούμε αυθόρμητα την δική μας εμπειρία μεγαλώματος. Μόνο που τα ερωτήματα που προκύπτουν, οι δεξιότητες που χρειάζονται, και οι αλήθειες που πλέον γνωρίζουμε, είναι διαφορετικές από εκείνες που υπήρχαν, όταν ήμασταν εμείς παιδιά. Η δυσκολία αυτή αυξάνεται αν προσθέσουμε στην «εξίσωση» μια πρωτόγνωρη παγκόσμια εμπειρία, όπως είναι η πανδημία. Σ’ αυτή την ομιλία θα ασχοληθούμε με τις απαντήσεις, τις δεξιότητες και τις αλήθειες που χρειάζεται να γνωρίζει ο σύγχρονος γονιός για να μπορέσει να στηριχτεί και με τη σειρά του να στηρίξει τα παιδιά του στο σήμερα.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png