Προσφορά παραδοσιακών σπόρων από τους Σπορίτες Αίγινας.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 για 18η χρονιά, θα μοιράσουμε παραδοσιακούς σπόρους, δηλαδή τους παλιούς σπόρους που έρχονται από τους παππούδες μας, μεταφέροντας το μήνυμα της αυτάρκειας, της αλληλοβοήθειας, της αγάπης για την γη και της υγιεινής διατροφής.

Θα προηγηθεί μικρή ενημέρωση για την ομάδα μας και το Δίκτυο Σιτώ που είμαστε μέλος του, καθώς και συμβουλές για την καλλιέργεια των λαχανικών, αρρώστιες κ.λ.π. Η εκδήλωση θα γίνει στην αυλή του καταστήματος της Κάρλας(Μυλοκύδωνο) με βιολογικά προϊόντα, απέναντι από το 1ο Δημοτικό σχολείο στις 12.00 το πρωί.

Θα έχουμε 24 ποικιλίες που είναι: Μαρούλι Αγίου Όρους, Μαρούλι βελανιδόφυλλο, Μαρούλι χαμηλό κατσαρό, Ρόκα, Κολίανδρος Κύπρου, Καρδαμίδα Αίγινας, Σέλινο Τρικάλων, Σέλινο Λέρου, Μαιντανός Τρικάλων, Άνιθος Τρικάλων, Αντίδι, Μωβ λαχανίδα, Καρότο, Λάπατο Αγίου όρους, Σπανάκι, Παντζάρι ριγέ Γαλλίας, Παντζάρι κίτρινο, Λούβανο ή Λαθούρι, Αρακάς Μεθάνων, Φάβα Αιγινίτικη, Σέσκουλο, Κουκιά και Μαυροκούκι(πολύ παλιά ποικιλία) Αίγινας και κρεμμύδι Εύβοιας.

Ελάτε να μοιρασθούμε σπόρους, καλλιεργητικές συμβουλές και καλή διάθεση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png