Ημερίδα με θέμα τη ζωή στο διαδίκτυο, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας οργανώνει ημερίδα με θέμα τη ζωή στο διαδίκτυο. Το Internet είναι αναμφίβολα ένας μαγικός κόσμος που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Ή μήπως η ζωή μας έχει μπει για τα καλά σε αυτόν τον μαγικό κόσμο; Πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι σε κάτι που ενώ το χρησιμοποιούμε συνέχεια, πρακτικά  γνωρίζουμε τόσο λίγα γι’ αυτό; Τι ρόλο παίζουν πλέον τα (over/anti) social media στην καθημερινότητα μας και πόσο μπορούν να μας επηρεάσουν;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 10:30, αυστηρά για ενήλικες μόνο, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή την ημερίδα όπου θα μας απαντηθούν ερωτήματα και θα αποκτήσουμε γνώση όσων αφορά την ασφαλή περιήγησή μας στο διαδίκτυο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png