Πληροφορίες για τον αγώνα Ελλάνιος Δίας.

Παραλαβή αριθμών

Το Σάββατο στις 17.00 - 19.00 στο στάδιο της Αίγινας  θα μπορείτε να παραλάβατε τους αριθμούς συμμετοχής σας για τους αγώνες. Παρακαλούμε οι Αιγινήτες που θα τρέξουν όπως και οι επισκέπτες που θα είσαστε στην Αίγινα από το Σάββατο να έρθετε να παραλάβετε τα νούμερα σας για να μην έχουμε την Κυριακή το πρωί συνωστισμό στην γραμματεία.

Την Κυριακή η γραμματεία θα ανοίξει στις 09.00 - 11.0. Μετά από αυτήν την ώρα αριθμοί που θα έχουν μείνει θα δοθούν σε άλλους αθλητές που θα ενδιαφέρονται να αγωνιστούν.

Ώρες εκκινήσεων

Οι παιδικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί. Οι αγώνες βουνού μαζί με την πεζοπορία θα ξεκινήσουν στις 11.30.

Χρονικό όριο αγώνα 200χλμ (Ελλάνιος Δίας)

Οι αθλητές του Ελλάνιου Δία θα πρέπει να περάσουν από τον Αρχαίο Ελαιώνα (την δεύτερη φορά ) μέχρι τις 15.00 μμ (χρόνος τρεξίματος  3.30' ώρες). Όσοι συνεχίσουν τον αγώνα τρέχουν με δική τους ευθύνη. 

Μεταφορά στην εκκίνηση των αγώνων

Όσοι αθλητές έχουν δηλώσει για μεταφορά από το λιμάνι στην εκκίνηση των αγώνων τους ενημερώνουμε ότι τα πρώτα λεωφορεία θα ξεκινήσουν με την άφιξη του πλοίου περίπου στις 09.30. Τα λεωφορεία θα επιστρέψουν για να παραλάβουν τους υπόλοιπους αθλητές γύρω στις 10.00.

Η επιστροφή θα γίνει μετά το τέλος των 8χλμ και μετά το τέλος των 22χλμ .

Απονομές

Οι απονομές θα γίνονται μετά τον τερματισμό των τριών πρώτων νικητών . Οι απονομές για τους παιδικούς αγώνες θα γίνουν αμέσως μετά τον τερματισμό όλων των παιδιών.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png