Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο "ΚΔΑΠ Αίγινα", την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ΚΔΑΠ Αίγινα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 10.00 - 14.00. 

Μαζί με το παιχνίδι και την δημιουργικότητα, σημαντική παράμετρος των δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ Αίγινα είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών για σημαντικά κοινωνικά θέματα και οι δράσεις προσφοράς για όσους έχουν ανάγκη.  

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το ΚΔΑΠ Αίγινα διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 10:00 – 14:00. Καλλιτεχνικές δημιουργίες και κατασκευές με γιορτινά θέματα έχουν δημιουργηθεί από τις εκπαιδευτικούς του Κέντρου και από τους μικρούς μας φίλους, με μεράκι και γιορτινή διάθεση και θα προσφερθούν στο ευρύ κοινό!  

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αίγινας.  Κατά τη διάρκεια του Bazaar θα λειτουργεί Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικών Κατασκευών στις στολισμένες αίθουσες του ΚΔΑΠ Αίγινα, όπου κάθε παιδί, είτε είναι μέλος του ΚΔΑΠ είτε όχι, με την βοήθεια των στελεχών μας, θα μπορεί να δημιουργήσει απλές χειροτεχνίες για να τις πάρει μαζί του σπίτι ή αν θέλει να της δωρίσει σε οικεία πρόσωπα.    

Σας περιμένουμε όλους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png