[Αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών] Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Movember ένα κίνημα γένους αρσενικού, για την προστασία της ανδρικής υγείας.

Αναβάλλεται

Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ότι,οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, για ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση των ανδρικών ασθενειών, που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Σάββατο ΄25 και Κυριακή 26 αναβάλλονται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία σύντομα.

Το Δ.Σ

Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας σας προσκαλεί σε εκδήλωση,  με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη, καθώς και η υποστήριξη προγραμμάτων πρόληψης και αντιμετώπισης αυτής της  νόσου και άλλων ασθενειών που αφορούν τους άνδρες.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου, θα μιλήσουν ο κ. Κοντράρος Μιχαήλ, ουρολόγος ανδρολόγος, ο κ. Κορογιάννος  Αθανάσιος, παθολόγος, ογκολόγος και η κ. Φωτεινή Μπήτρου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 θα γίνει περίπατος Υγείας στην παραλία της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png