Η Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες της Αίγινας στο Πανηγύρι του Αγίου Σώζοντα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2026, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Σώζοντα στην Πέρδικα.
Μια ξεχωριστή βραδιά παράδοσης, πολιτισμού και γιορτής, με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και κεράσματα, σε ένα όμορφο περιβάλλον που αναδεικνύει την τοπική παράδοση της Πέρδικας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα:
του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, με χοροδιδάσκαλο τη Φλώρα Γκλαβά
και του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος, με χοροδιδάσκαλο την Αγγελική Λαζάρου.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Θεοδόσιου Μούρτζη, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας και την επιμέλεια της δασκάλας Σωζίας Αποσπόρη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.
Η Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας καλεί όλους να τιμήσουν τη γιορτή του Αγίου Σώζοντα και να μοιραστούν μια βραδιά γεμάτη παράδοση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.



