Η μνήμη, οι διαταραχές της και η κατάθλιψη. Από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

Συνεχίζοντας τον καθιερωμένο πλέον κύκλο των εκδηλώσεων για την υγεία, το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί δύο θεματικές ομιλίες για τη μνήμη και τις διαταραχές της, καθώς και για την κατάθλιψη. Η εκδήλωση έγινε στο κτήριο του Ιδρύματος επί της Λεωφόρου Πετρίτη στο Λιβάδι με προσκεκλημένους εισηγητές του κυρίους Σωκράτη Παπαγεωργίου, επίκουρο καθηγητή Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον ψυχίατρο κύριο Γιάννη Παπατριανταφύλλου.

Οι εισηγήσεις των δύο επιστημόνων ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, έγιναν με απλό και κατανοητό τρόπο, προκαλώντας τις ερωτήσεις του κοινού. Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι ιδρυτές του ιδρύματος κυρία Φλώρα και Ανδρέας Καψάλης, ενώ την παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριος Παναγιώτης Κουκούλης και Παναγιώτης Μουτσάτσος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png