Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από το Δρακοπούλειο και το Δήμο Αίγινας.

"Ναι" είπαν και αυτή τη φορά οι εθελοντές αιμοδότες της Αίγινας, καθώς ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας και του δήμου, που πραγματοποίησαν από κοινού το 42ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο νησί. Περισσότεροι από 60 κάτοικοι της Αίγινας συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, σε μία δράση εθελοντικής προσφοράς, μία προσφορά ζωής που ενισχύει τις αυξημένες ανάγκες της δημοτικής τράπεζας αίματος. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι νέοι του νησιού ευαισθητοποιούνται και γίνονται εθελοντές αιμοδότες, γεγονός που καταγράφηκε και σε αυτό το διήμερο.

Εκ μέρους του Δήμου Αίγινας η κυρία Αρετή Πηγιαδίτη ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού που συμμετείχαν στη 42η Εθελοντική Αιμοδοσία, καθώς και τα στελέχη του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας. Τέλος ενημέρωσε τους εθελοντές αιμοδότες ότι η επόμενη αιμοδοσία θα γίνει σε ένα εξάμηνο. Το διήμερο ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png