2η Διημερίδα Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών.

Με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέροντα θέματα, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3 και 4 Μαΐου η 2η Διημερίδα Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του ιατρού Σωκράτη Δούκα που υλοποιείται για δεύτερη φορά στην Αίγινα, υπό την ευθύνη της Κεντρικής Υπηρεσίας του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ. Η διημερίδα περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Η εκπαίδευση περιελάμβανε την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, την προσφορά άμεσης βοήθειας, την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, την ορθή χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, και την αντιμετώπιση τραυμάτων.

Η εκπαίδευση ήταν εντελώς δωρεάν, ενώ μετά το τέλος της δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Τη 2η Διημερίδα Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών φιλοξένησε φέτος το ξενοδοχείο "Apollo" στην Αγία Μαρίνα, με σκοπό οι επαγγελματίες του τουρισμού να έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην παροχή πρώτων βοηθειών. H διημερίδα, διοργανώθηκε από το "Χειρουργικό Κέντρο Αίγινας Dr Σωκράτης Γ. Δούκας" και την εφημερίδα "Νέα Εποχή".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png