Νέες ιατρικές υπηρεσίες από το Νοσοκομείο Αίγινας. Ψηφιοποιημένες Ακτινογραφίες και Μαστογραφίες (Agfa Healthcare CR30-XM ).

Δελτίο Τύπου.
Το Νοσοκομείον Αιγίνης « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» ευρίσκεται εις την ευχάριστον θέσιν να σας ανακοινώσει ότι πραγματοποιεί από την 9ην τρέχοντος μηνός ψηφιοποιημένες Ακτινογραφίες και Μαστογραφίες (Agfa Healthcare CR30-XM ), κατόπιν ανακαινίσεως του νοσοκομειακού εξοπλισμού τόσον του Ακτινολογικού Τμήματος όσον και του Μαστογράφου του Ιδρύματος, Δωρεάς εκ μέρους του Οργανισμού « ΟΠΑΠ Α.Ε. ».
Ο Πρόεδρος και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος ευχαριστούν εκ βάθους καρδίας τον Οργανισμόν « ΟΠΑΠ Α.Ε. » δια την ανέκαθεν αρίστην συνεργασίαν του μετά του Ιδρύματος, ως και δια την ανωτέρω πολύτιμον Δωρεάν του και την παραδίδουν εις την υπηρεσίαν της κοινωνίας του νησιού μας, αναμένουν δε μιμητάς εις την απάλυνσιν του πόνου των συνανθρώπων μας και εις την βελτίωσιν των συνθηκών Υγείας εις το νησί μας.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος
και τα Μέλη του Δ.Σ.
του Νοσοκομείου   
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png