"Αλλεργίες της σύγχρονης εποχής". Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση από τον ειδικό αλλεργιολόγο, ιατρό κύριο Γεώργιο Λούρμπα.

Τον ειδικό αλλεργιολόγο, ιατρό κύριο Γεώργιο Λούρμπα φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ομιλιών για την υγεία. Η εισήγηση του ιατρού κυρίου Γιώργου Λούρμπα είχε τίτλο "Αλλεργίες της σύγχρονης εποχής". Τον ιατρό κύριο Γεώργιο Λούρμπα που εδώ και ένα χρόνο διατηρεί ιατρείο στην Αίγινα, παρουσίασε στο κοινό η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή.

Βιογραφικό: Ο κ. Γιώργος Λούρμπας, είναι Ειδικός Αλλεργιολόγος ενηλίκων και παίδων. Σπούδασε με άριστα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου «La Sapienza» στη Ρώμη. Απόκτησε την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας στο Αλλεργιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λαϊκό, στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Άσθματος και Αλλεργίας στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, στο Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και στο Αλλεργιολογικό Τμήμα της Β΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στο οποίο σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης.
Είναι μέλος:
•    Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και ενεργό μέλος της ομάδας Ιατρών που μελέτησαν το άσθμα στους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου.
Κατέχει τα πτυχία:
•    PHTLS (Pre Hospital Life Support)
•    Πτυχίο Προχωρημένης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (Π-ΚΑΡΠΑ) 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png