Θετικά αποτυπώνεται η συμμετοχή στη 46η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.

Ιδιαίτερα θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η 46η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 10 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 4 μ.μ. το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Η προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Ελπίς" και μέχρι τις 11 το πρωί είχε συγκεντρωθεί περίπου 45 μονάδες αίματος, νούμερο που αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το τέλος της ημέρας. Οι μονάδες αυτές θα διατεθούν για τις ανάγκες της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, που εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά υγείας κατοίκων του νησιού και τις αυξημένες ανάγκες της Αίγινας. "Ξεπερνάμε τις πενήντα μονάδες για άλλη μία φορά. Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό", είπε ανάμεσα σε άλλα ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο κύριος Μούρτζης, το προηγούμενο εξάμηνο, οι ανάγκες σε μονάδες αίματος ήταν 75, με την εθελοντική αιμοδοσία της συγκεκριμένης περιόδου να έχει προσφέρει 74.
Στο Aegina Portal μίλησαν επίσης η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου και η υπεύθυνη της αιμοδοσίας για το Δήμο Αίγινας κυρία Σοφία Κάππου, που ευχαρίστησαν τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα του Δήμου.

Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού για τη χορηγία που προσέφερε στις μετακινήσεις, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου "Ελπίς", την κυρία Καίτη Σαλπέα, πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, τον κύριο Νίκο Οικονόμου, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, τη διευθύντρια του 1ου δημοτικού σχολείου κυρία Ειρήνη Μπόγρη και βέβαια τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png