"Μάθε να ζεις σωστά με τον Διαβήτη". Σεμινάριο από το περιοδικό "Σύμβουλος Υγείας" και τα "Συστεγασμένα Φαρμακεία Αίγινας".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Δανάη", που διοργάνωσε το περιοδικό "Σύμβουλος Υγείας" και τα "Συστεγασμένα Φαρμακεία Αίγινας", με τίτλο "Μάθε να ζεις σωστά με τον Διαβήτη". Τους εισηγητές και το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους των "Συστεγασμένων Φαρμακείων Αίγινας" ο κύριος Γιώργος Κουτσουμπής, φαρμακοποιός, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Γκόλφω Γεμιστού.

Ο κύκλος των εισηγήσεων ξεκίνησε με τον διευθυντή της Παθολογικής - Διαβητολογικής Κλινικής "ΙΑΣΩ General" κ. Αντώνιο Λέπουρα, ενώ ακολούθησε παρουσίαση από συνεργάτη της εταιρείας Ascensia Diabetes Care, για τις τεχνικές της σωστής αυτομέτρησης του σακχάρου. Ακολούθησαν εισηγήσεις από τη χειρουργό οφθαλμίατρο κυρία Σοφία Θεοδουλίδου και τη διαιτολόγο - διατροφολόγο κυρία Μαρία Κακούση. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων και μπουφέ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png