Η απάντηση της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αίγινας κυρίας Ευαγγελίας Γελαδάκη, για τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Πέρδικας.

Μετά την επιστολή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κυρίου Τάσου Αμάφη, αλλά και σχετική ερώτησή του σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η κυρία Ευαγγελία Γελαδάκη, διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας, με επιστολή της προς το δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη, που διαβάστηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Κύριε Δήμαρχε,
Λυπούμαστε γιατί ένας "τοπικός άρχοντας" χωρίς καμία διάθεση συνεννόησης επιχείρησε μέσω του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου να αμαυρώσει την εικόνα του Κ.Υ. και να αμφισβητήσει την προσφορά του. Γνωρίζεται ότι το Κ.Υ. προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε πολίτη της Αίγινας με τρόπο που να απολαμβάνει αυτό που δικαιούται χωρίς διαμεσολαβήσεις. Σε αυτό το πνεύμα έναν χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2015 είχαμε ζητήσει να ενεργοποιηθούν τα αγροτικά ιατρεία της Αίγινας, τα οποία από πολλών ετών παρέμεναν κενά.

Έγινε προκήρυξη δύο θέσεων. Επελέγησαν δύο γιατροί.

Ο γιατρός, ο οποίος επελέγη για το Α.Ι. Μεσαγρού ανέλαβε υπηρεσία τον Δεκέμβριο του 2015, εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του, δηλαδή τις δημοτικές κοινότητες Μεσαγρού, Βαθέος, Κυψέλης.

Η γιατρός, η οποία επελέγη για το Κ.Υ. και θα εξυπηρετούσε την δημοτική κοινότητα Πέρδικας, διατήρησε τη θέση με επαναλαμβανόμενες αναρρωτικές άδειες μέχρι τον Μάρτιο του 2016, οπότε και παραιτήθηκε.
Η θέση αυτή επαναπροκηρύχτηκε και έχει επιλεγεί γιατρός. 7/9/2016 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής ενστάσεων. Θα ακολουθήσει η αποδοχή της θέσης και ο διορισμός του.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα και η Πέρδικα θα έχει το γιατρό της με εβδομαδιαίο πρόγραμμα επισκέψεων.

Γελαδάκη Ευαγγελία,
Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας Κ.Υ. Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png