"Το Χαμόγελο του παιδιού" θα πραγματοποιήσει δωρεάν ιατρικό, προληπτικό έλεγχο σε παιδιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στον χώρο που βρίσκεται μπροστά από το δημαρχείο της Αίγινας στην οδό Οινώνης 3 θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως 19:00 το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης", από το "Χαμόγελο του παιδιού". Πρόκειται για πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας. Οι εξετάσεις είναι δωρεάν για τα παιδιά, τα οποία ωστόσο θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, που θα πρέπει να υπογράψουν ένα έντυπο συγκατάθεσης.

Για αυτή την πρωτοβουλία από το "Χαμόγελο του παιδιού", ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης θέλησε να ενημερώσει τους κατοίκους του νησιού, για τις δυνατότητες που παρέχει το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης", το οποίο στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς της παιδιατρικής κλινικής του Ιατρείου Εφηβικής Ιατρικής και της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο". Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη δράση Προληπτικής Ιατρικής για παιδιά από το 2002 και παρέχει τις υπηρεσίες του με τρεις κινητές ιατρικές μονάδες του (κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης", Ακουολογική/Οφθαλμολογική μονάδα, Οδοντιατρική μονάδα).

Για ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά την δράση που πραγματοποιεί το "Χαμόγελο του Παιδιού" με το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης" στην Αίγινα, μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 2297320045 στον κύριο Γιώργο Καλοκέντης και 2297320054 στην κυρία Σοφία Χατζίνα, εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png