"Σκελετική Υγεία. Πρόληψη και Ενημέρωση". Ημερίδα από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.


Μία ιδιαίτερα σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και το Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το "Scoliosis Spine Laser Center". Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις σπονδυλικής στήλης, με προκαθορισμένα ραντεβού. Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος η κυρία Λίλη Βογιατζή Λεούση και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Την ημερίδα συντόνισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Ξανθένια Μαντά.

Την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος είχε ο ιατρός - χειρουργός ορθοπεδικός και μέλος του  Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κύριος Ιωάννης Ρούμπος. Τους εισηγητές παρουσίασε η κυρία Δήμητρα Στάθη Χατζίνα. Την πρώτη εισήγηση παρουσίασε η ιατρός κυρία Χρυσάγη Μαρκέλλα, χειρουργός ορθοπεδικός, ενώ ακολούθησε ο ιατρός κύριος Μπόγρης Γεώργιος, χειρουργός ορθοπεδικός. Επόμενη ήταν η ομιλία του φυσίατρου κυρίου Ζήκου Κέντρου.

Τις εισηγήσεις μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, που αποτελεί και το πρώτο μέρος της παρουσίασης της ημερίδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png