Επείγουσα αεροδιακομιδή τραυματία σήμερα το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.


Επιχείρηση επείγουσας αεροδιακομιδής τραυματία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Ένας μοτοσικλετιστής, νεαρής ηλικίας, κάτοικος Αίγινας, τραυματίστηκε σοβαρά στην περιοχή του Φάρου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 π.μ. Ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Κατά την εξέτασή του στο Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Πειραιά. Μετά τη σταθεροποίησή του και αφού είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ, στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας προσγειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας με γιατρό που ΕΚΑΒ, που ανέλαβε τη μεταφορά του τραυματία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Η επιχείρηση της αεροδιακομιδής από το λιμάνι της Αίγινας έγινε στις 7:30 το πρωί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για την κατά το δυνατόν επίσπευση της μεταφοράς με το ελικόπτερο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο θέλησε να ευχαριστήσει τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και το Κέντρο Υγείας Αίγινας για την ετοιμότητά του. Τέλος, σημείωσε ότι προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με το Θριάσιο προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png