Εκδήλωση για το Alzheimer από το Νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος" και την "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την υγεία, πραγματοποιήθηκε από το νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος" στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Η εκδήλωση έγινε το πρωί της Τετάρτης με συνδιοργανωτές Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Ι.Μ. Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Η εκδήλωση ήταν μέρος της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την άνοια που υλοποιεί το "Καρέλλειο", Μονάδα Alzheimer της "Αποστολής". Στην εκδήλωση συμμετείχε το επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της "Αποστολής". Το εξειδικευμένο προσωπικό του "Καρέλλειου" έδωσε ενημερωτική ομιλία σε σχέση με την νόσο Alzheimer και χορήγησε δωρεάν τεστ μνήμης σε όσα άτομα άνω των 60 ετών επιθυμούσαν να συμμετάσχουν.

Το πρόγραμμα της δράσης περιελάμβανε  ενημερωτική ομιλία για την νόσο Alzheimer και εισηγήσεις από την  κυρία Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια της Μονάδας: "Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής" και  Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος,  με θέμα "Λειτουργία της μνήμης και άνοια".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png