Ενημέρωση για τον νέο κορονοϊό από το Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον πληθυσμό της Αίγινας ότι το K.Y. Αίγινας βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστεί κατάλληλα κάθε ενδεχόμενο ύποπτου περιστατικού του νέου κοροναϊού (2019-nCoV).

Παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις και είμαστε σε επαγρύπνηση σχετικά με την νόσο σύμφωνα με το Σχέδιο Δράσης του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου. Έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε εξοπλισμό προστασίας για την φροντίδα ύποπτων κρουσμάτων κοροναϊού και αναμένουμε άμεσα υλικό ενημέρωσης για τις νησιωτικές περιοχές.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια έχοντας υποψία προσβολής από τον νέο κοροναϊό (συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης π.χ.πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, δυσκολία στην αναπνοή και έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό ή έχετε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο ή πιθανό κρούσμα) θα πρέπει, άμεσα να επικοινωνήσετε με το Κ.Υ. Αίγινας στα τηλ. 2297320100, 111,123

και να μην προσέλθετε στην Μονάδα μας μέχρι νεωτέρων οδηγιών που θα λάβουμε σε συνεργασία πάντα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  (ΕΟΔΥ τηλ. 2105212054).

Στόχος μας είναι να προφυλάξουμε τους ευπαθείς συμπολίτες μας που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου (καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, ηπατοπαθείς, ανοσοκατεσταλμένους, καρκινοπαθείς κ.α.) και για αυτό παρακαλούμε τους κατοίκους της Αίγινας να μην αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών.

Η συνεργασία ΟΛΩΝ μας στο νησί είναι ο καταλύτης για την αποφυγή δημιουργίας πανικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png