Επίσκεψη Παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας την Δευτέρα 25/5 και Τρίτη 26/5 για έκδοση Α.Δ.Υ.Μ


Ο Δήμος Αίγινας και το Κέντρο Υγείας ανακοινώνουν ότι την Δευτέρα 25/5 και Τρίτη 26/5, το Κέντρο Υγείας Αίγινας θα επισκευθεί παιδίατρος για την έκδοση Α.Δ.Υ.Μ. των παιδιών που εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25/5 και Τρίτη 26/5 θα βρίσκεται Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για έκδοση Α.Δ.Υ.Μ. των παιδιών που εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αίγινας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, καθώς και το Κέντρο Υγείας Αίγινας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που υποβάλαμε για επίσκεψη παιδιάτρου, ώστε να καταστεί εφικτή η έκδοση Α.Δ.Υ.Μ. των νέων μαθητών και μαθητριών του νησιού.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Αίγινας με αναλυτικές πληροφορίες αναφέρει τα εξής:

"Ύστερα από επείγουσα έκλιση του Κ.Υ. Αίγινας για την εξυπηρέτηση των παιδιών του νησιού μας και σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας, την προσεχή Δευτέρα 25/05 και Τρίτη 26/05 Παιδίατρος από το Κ.Υ. Νίκαιας θα επισκεφθεί τη Μονάδα μας για την χορήγηση ΑΔΥΜ παιδιών που θα εγγραφούν στα Νηπιαγωγεία και Α' τάξη όλων των Δημοτικών Σχολείων.

Η τήρηση οδηγιών του ΕΟΔΥ για την πρόληψη διασποράς του κοροναϊού μας καθιστά όλους υπεύθυνους. Για τον λόγο αυτό η προσέλευση θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2297320141, 111), τήρηση ωραρίου, αποφυγή συγχρωτισμού και χρήση προστατευτικής μάσκας.

Η απόφαση επίσκεψης του Παιδιάτρου από την 2η ΥΠΕ χτες 20/05 ήταν έκτακτη και ως εκ τούτου περιορισμένη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται θα υπάρξουν και απογευματινά ραντεβού".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png