Επίσκεψη παιδιάτρων στο Κέντρο Υγείας στις 2,3 και 4 Νοεμβρίου. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για τα ατομικά δελτία μαθητών.


Από το Κέντρο Υγείας Αίγινας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Ενημερώνουμε ότι θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Αίγινας παιδίατροι από το Κέντρο Υγείας Νίκαιας τις ημερομηνίες 2,3 και 4 Νοεμβρίου. Απαιτείται ραντεβού και συνταγογράφηση εμβολίων, εξέταση και εμβολιασμούς στο τηλέφωνο 22973 20141 και 22973 20100.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την συμπλήρωση των ατομικών δελτίων μαθητών της τετάρτης τάξης των δημοτικών σχολείων και της πρώτης τάξης των μαθητών των γυμνασίων της Αίγινας και Αγκιστρίου, καθώς και της πρώτης τάξης των μαθητών του λυκείου, παρακαλούνται οι γονείς να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο εμβολίων των παιδιών και συμπληρωμένα τα ατομικά στοιχεία και το ιατρικό ιστορικό στο δισέλιδο δελτίο που επισυνάπτεται (φωτοτυπείται για συμπλήρωση σε δύο σελίδες).
 
Η προσέλευση στο Κ.Υ. Αίγινας λόγω των συστάσεων για αποφυγή διασποράς του κορονοΐού θα γίνει με χρήση μάσκας.
 
Τηλεφωνική επικοινωνία: Δευτέρα - Παρασκευή ώρα 8:00 - 14:00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png