Αρνητικά τα rapid test που έγιναν στο Περιφερειακό Ιατρείο των Αγίων, από το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με τον δήμο Αίγινας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας, αρνητικά ήταν τα rapid test που έγιναν χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο των Αγίων σε συνεργασία με τον δήμο Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal."Προσωπικό του ΚΥ Αίγινας σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας πραγματοποίησαν χθες δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) σε πολίτες που προσήλθαν στο Περιφερειακό Ιατρείο των Αγίων.

Διενεργήθηκαν συνολικά 48 rapid test. Τα αποτελέσματα των δειγμάτων ήταν όλα αρνητικά, από τα οποία 26 αφορούν σε άνδρες και 22 σε γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 65 έτη. Να σημειωθεί ότι τα τεστ παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Αίγινας και οι προσπάθειές μας από κοινού θα συνεχιστούν και σε άλλα χωριά του νησιού σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες.

Η προσέλευση κρίνεται ικανοποιητική για την πρώτη αυτή προσπάθεια και περιμένουμε μεγαλύτερη συμμετοχή σε μελλοντικές δράσεις μας.

Σας εφιστούμε την προσοχή στην τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας, σκεπτόμενοι πάντα το κοινό καλό. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία".