Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του COVID19 στα περιφερειακά ιατρεία της Αίγινας. Την Τρίτη στον Μεσαγρό και την Τετάρτη στην Πέρδικα.


Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του COVID19 στα περιφερειακά ιατρεία της Αίγινας. Το Κέντρο Υγείας εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων, θα πραγματοποιούνται τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού COVID19 στο περιφερικό ιατρείο του Μεσαγρού την Τρίτη 12/1/2021 και της Πέρδικας την Τετάρτη 13/1/2021 από τις 09.00 έως τις 14.00.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Τα τεστ έχουν διατεθεί από το δήμο Αίγινας και θα διενεργηθούν από προσωπικό του ΚΥ Αίγινας. Προσκαλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να προφυλάξουμε την υγεία και να διατηρήσουμε την ασφάλεια όλων των πολιτών. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλείτε είτε στο ΚΥ Αίγινας στο τηλ 2297320100. Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Για τη μετακίνησή τους, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) με αριθμό 1 στο 13033.