Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι COVID19 για τους κατοίκους της Αίγινας. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας.


Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι του COVID19 για τους κατοίκους της Αίγινας στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων, θα πραγματοποιούνται τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού COVID19 στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου στην περιοχή του Μεριστού την Παρασκευή 8/1/2021 από τις 09.00 έως τις 15.00. Τα τεστ έχουν διατεθεί από το δήμο Αίγινας και θα διενεργηθούν από προσωπικό του ΚΥ Αίγινας. Προσκαλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να προφυλάξουμε την υγεία και να διατηρήσουμε την ασφάλεια όλων των πολιτών. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλείτε είτε στο ΚΥ Αίγινας στο τηλ 2297320100.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Για τη μετακίνησή τους, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) με αριθμό 1 στο 13033.