Δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid- 19 στην Αίγινα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας, την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι του COVID19 για τους κατοίκους της Αίγινας στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων, θα πραγματοποιούνται τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού COVID19 στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου στην περιοχή του Μεριστού την Δευτέρα 25/1/2021 από τις 09.00 έως τις 15.00. Τα τεστ έχουν διατεθεί από το δήμο Αίγινας και θα διενεργηθούν από προσωπικό του Κ.Υ. Αίγινας. Προσκαλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να προφυλάξουμε την υγεία και να διατηρήσουμε την ασφάλεια όλων των πολιτών" αναφέρει η ανακοίνωση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png