Δωρεάν εξέταση rapid test στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δωρεάν εξέταση με rapid test στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μεριστό. Τα τεστ διατέθηκαν από το δήμο Αίγινας και έγιναν από προσωπικό του Κέντρου Υγείας. Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς που επισκέφθηκε το πρωί τον χώρο όπου διενεργούνται τα τεστ, ανακοίνωσε την διενέργεια rapid test για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενόψει του ανοίγματος γυμνασίων και λυκείων. 

Ο κ. Ζορμπάς δήλωσε ότι: "Σήμερα εξελίσσεται, έχει ξεκινήσει, η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων rapid test, που εκτελείται από το υγειονομικό προσωπικό και από ιατρό του Κέντρου Υγείας, σε συνεργασία με τον δήμο Αίγινας και την Επιτροπή Υγείας. Να πούμε ότι το τεστ είναι δωρεάν προς κάθε ενδιαφερόμενο και επίσης προγραμματίζεται να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους εκπαιδευτές ενόψει του ανοίγματος των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή στα γυμνάσια και στα λύκεια, όπου θα βγει και η σχετική ανακοίνωση.

Να πούμε ότι σε αυτή την προσπάθεια και σε αυτές τις ενέργειες έχει την εποπτεία ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας  ο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης και θα ανακοινωθούν επόμενοι έλεγχοι σε διαφορετικά σημεία του νησιού" την επόμενη περίοδο.