Αρνητικά τα rapid test στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αίγινας. Τι δήλωσαν Γ. Ζορμπάς και Γ. Σκαλτσιώτης για την επαναλειτουργία γυμνασίων και λυκείων.


Από το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον δήμο Αίγινας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 31 rapid test σε καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά. Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα ξεκινά η δια ζώσης λειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Σκαλτσιώτη, σχετικά με το ζήτημα των rapid test, είπε ότι αυτά θα συνεχιστούν και αύριο στις σχολικές μονάδες, καθώς υπάρχουν καθηγητές που σήμερα δεν βρίσκονταν στην Αίγινα. Σε σχετική ερώτηση με την αυριανή πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των γυμνασίων και των λυκείων της Αίγινας ο κ. Γεώργος  Σκαλτσιώτης απάντησε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ έχουν διατεθεί μάσκες και αντισηπτικά, η ροή των οποίων θα συνεχιστεί και με νέα προμήθεια του δήμου Αίγινας.
 
Αντίστοιχη ήταν η εικόνα που μετέφερε και ο δήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς για την επαναλειτουργία των σχολίων της δευτεροβάθμιας, μιλώντας σήμερα το βράδυ στο Aegina Portal.
 
Ανακοίνωση για τα rapid test στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εξέδωσε πριν από λίγο το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα στο Κ.Υ. Αίγινας διενεργήθηκαν 31 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού COVID19 σε καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Η προσπάθεια αυτή έχει υλοποιηθεί κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Αίγινας, της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και του Κέντρου Υγείας. Η διαδικασία ελέγχου των καθηγητών βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ως κύριο στόχο την ασφάλεια όλων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png