Το Κέντρο Υγείας Αίγινας δίνει την δυνατότητα εμβολιασμού κατά του Covid19 από 8:00 έως 17:00, ανεξάρτητα από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού. Τι αναφέρει η ανακοίνωση.


To Κέντρο Υγείας Αίγινας με σημερινή ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να εμβολιαστούν κατά του Covid 19, ότι μπορούν να το κάνουν από 8:00 έως 17:00, ανεξάρτητα από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού τους. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Επίσης, όσοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν την ημέρα του προγραμματισμένου τους ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται για τον εμβολιασμό έως και δύο μέρες αργότερα από τις 8:00 έως τις 17:00.  Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Αίγινας:

"Δεδομένου ότι ο προγραμματισμός ραντεβού για εμβολιασμό κατά Covid-19 δεσμεύει καθημερινά ραντεβού στους πολίτες έως τις 22:00, σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας Αίγινας παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας του εμβολιασμού τους από 8:00 έως 17:00 ανεξάρτητα από την προκαθορισμένη ώρα.

Ο προγραμματισμός αυτός, αφενός συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας αφετέρου εξασφαλίζει στους πολίτες τη δυνατότητα προσέλευσης και διενέργειας του εμβολιασμού τους μέχρι νωρίς το απόγευμα. Όσοι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν την ημέρα του προγραμματισμένου τους ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται για τον εμβολιασμό έως και δύο (2) μέρες αργότερα, από 8:00 έως 17:00".

Την ανακοίνωση υπογράφει η κ. Σβετλάνα Λεονίδη, διευθύντρια Ε.Σ.Υ. υπεύθυνη επιστημονικής λειτουργία τους Κέντρου Υγείας Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png