Κάθε Τρίτη και Πέμπτη παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας. Για τις ημέρες λειτουργίας του Π.Ι. Μεσαγρού, ενημέρωση από τη γραμματεία.

 
Με σημερινή ανακοίνωσή του το Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού σχετικά με τη λειτουργία του παιδιατρικού ιατρείου, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, χωρίς να χρειάζεται ραντεβού. Αναφορικά με το Π.Ι. Μεσαγρού, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να ενημερώνονται για τις ημέρες που θα λειτουργεί από τη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας, καθώς θα λειτουργεί ανάλογα με το  με το μηνιαίο πρόγραμμα εφημεριών του ιατρού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
 
"Από το Κέντρο Υγείας ενημερώνουμε ότι: Το Παιδιατρικό Ιατρείο λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Για την εξυπηρέτηση δεν χρειάζεται ραντεβού.
 
Το Π.Ι. Ιατρείο Μεσαγρού λειτουργεί ανάλογα με το μηνιαίο πρόγραμμα εφημεριών του ιατρού, με ωράριο 8:30-14:00. Για τις ημέρες λειτουργίας του Π.Ι. Μεσαγρού μπορείτε να ενημερώνεστε από την Γραμματεία του Κ.Υ. Αίγινας.
 
Τηλ. επικοινωνίας: 2297320100 και 2297320111".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png