Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

DSC_0018-syllogos-ginekon.JPG

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση, για την ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" και τη συμμετοχή ομάδας ιατρών του Mediterraneo Hospital. 


Η δράση ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής, με δωρεάν μαστογραφίες και κλινικές εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο από τους χειρούργους κ. Βασίλειο Καλλέ και κ. Γεώργιο Καφετζή. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από πενήντα μαστογραφίες. 

DSC_0018-syllogos-ginekon-02.JPG

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή και χαιρέτησε ο κ. Νεκτάριος Λαβούτας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος".

Ακολούθησε η ομιλία του ιατρού κ. Βασίλειου Καλλέ, γενικού χειρούργου - χειρούργου μαστού με τίτλο: "Η σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού" και του ιατρού κ. Αθανάσιου Κορογιάννου, παθολόγου - ογκολόγου, με τίτλο: "Καρκίνος μαστού... Η αρχή του τέλους!"


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png