Οι εργασίες αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Αίγινας, θα διαταράξουν την εύρυθμη λειτουργία του. Σημαντικό το πρόβλημα της υποστελέχωσης.

kentro-ygeias-aeginas-ourologos.jpg
Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού, ότι εξαιτίας των εργασιών  για τη λειτουργική και ενεργειακή αναβάθμισή του, θα διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του, καθώς θα συρρικνωθούν οι λειτουργικοί χώροι του. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο ίδιο Δελτίο Τύπου, που υπογράφει η ιατρός κ. Λεονίδη Σβετλάνα, Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αίγινας, αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την περίοδο είναι η υποστελέχωση και ειδικά το μειωμένο προσωπικό στο Τμήμα Οδηγών - Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: "Οι εργασίες αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Αίγινας θα διαταράξουν την εύρυθμη λειτουργία του. Σημαντικό το πρόβλημα της υποστελέχωσης.


Σας ενημερώνουμε ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχει διατάραξη στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αίγινας  εξαιτίας των εργασιών λειτουργικής και ενεργειακής αναβάθμισης του.

Παρά τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του έργου είναι προφανές  ότι αυτό, διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, καθώς έχουν συρρικνωθεί οι λειτουργικοί χώροι.

Επιπλέον δε αυτού, πρόβλημα αποτελεί η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό η οποία έχει σαν συνέπεια τη δυσκολία κάλυψης των βαρδιών σε 24ωρη βάση.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα την παρούσα περίοδο είναι το μειωμένο προσωπικό στο Τμήμα Οδηγών-Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Παρόλο που στο σύνολό τους τα ανωτέρω αποτελούν εμπόδια στο έργο μας, εμείς προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στα καθήκοντά μας καθημερινά υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ζητάμε την κατανόησή σας.
Λεονίδη Σβετλάνα
Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας Κ.Υ. Αίγινας".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png