Το Νοσοκομείο της Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", επισκέφθηκε ο βουλευτής κ. Νίκος Βλαχάκος. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη.

20240517_141038.jpg

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής της Α. Πειραιά και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νίκος Βλαχάκος, ως καλεσμένος του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την αδελφοποίηση του Δήμου Αίγινας με το Τάρπον Σπρινγκς, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. 


Ο κύριος Βλαχάκος συναντήθηκε το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο της Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", με τον πρόεδρο του Δ.Σ. π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη και τον κ. Νεκτάριο Λαβούτα, μέλος του Δ.Σ., ώστε να ενημερωθεί για ζητήματα για τα οποία θα μπορούσε να συνδράμει στην αντιμετώπισή τους. Τον κ. Βλαχάκο συνόδευε η πρώην δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο βουλευτής κ. Νίκος Βλαχάκος δήλωσε στο Aegina Portal: “Σκοπός της επίσκεψης, βασικά πρώτος και κυρίως, είναι η αδελφοποίηση της πόλης Αίγινας με την αντίστοιχη πόλη της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στα πλαίσια αυτά είχα τη χαρά και την τιμή να δεχτώ την πρόσκληση του Δημάρχου, οπότε να παρευρεθώ σε αυτή την αδελφοποίηση, πλην όμως δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την επίσκεψή μου στο νοσοκομείο της Αίγινας “Άγιο Διονύσιο”, να συνομιλήσω με φίλους συναδέλφους, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, ως γενικού χειρουργού και παράλληλα να μιλήσω με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, τον πατέρα Αμφιλόχιο σχετικά με τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, τις ημέρες αυτές και γενικά τις ημέρες του καλοκαιριού που έρχονται, όπου ο πληθυσμός αυτού του όμορφου διαμαντιού του Αργοσαρωνικού πολλαπλασιάζει την επίσκεψιμότητα της, σε κάθε περίπτωση και αντιμετωπίζει πλείστα των προβλημάτων.

Άκουσα τα προβλήματα που έχει το νοσοκομείο, ως υγειονομικός υπηρετώντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας επί 28 ολόκληρα έτη, είμαι σε θέση αντιληφθώ τι ακριβώς μπορεί να γίνει, τι ακριβώς μπορούμε να καταφέρουμε και με τη συνδρομή μου βέβαια τώρα, ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να συζητήσω με τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να δοθούν οι καλύτερες των δυνατόν λύσεις προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα τα οποία καθημερινά παρουσιάζονται στην υγεία των πολιτών και των επισκεπτών της Αίγινας.

Ήταν μία πολύ ευχάριστη συνάντηση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις σχετικά, να υλοποιηθούνε τα περισσότερα των λογικών απαιτήσεων, τα οποία θα λύσουνε την καθημερινότητα σε όλους τους κατοίκους του νησιού".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png