Εκδήλωση με θέμα την υγεία από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

Εκδήλωση με θέμα την υγεία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη στο ξενοδοχείο "Κλώνος". Εισηγητής ήταν ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Dr Γιώργος Μαστοράκος και το θέμα της εισήγησης του: "Προβλήματα υγείας της γυναίκας στην Κλιμακτήριο και την Εμμηνόπαυση. Ορμονική υποκατάσταση, Οστεοπόρωση, Παχυσαρκία, stress". Ο κύριος Μαστοράκος έχει πλούσιο βιογραφικό, που περιλαμβάνει αρθρογραφία, έρευνα και διεθνείς βραβεύσεις από μεγάλα πανεπιστημιακά και ιατρικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η εισήγηση του κυρίου Μαστοράκου ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σε απλό λόγο, έγινε κατανοητή από το κοινό που όπως ήταν αναμενόμενο περιελάμβανε στο μεγαλύτερο ποσοστό του γυναίκες. Με απλά παραδείγματα μίλησε για τη συμπτωματολογία και παρέθεσε τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζονται από τη σύγχρονη ιατρική.

Όπως ήταν φυσικό η ενδιαφέρουσα εισήγηση προκάλεσε τις ερωτήσεις του κοινού, καθώς ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων που τέθηκαν. Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων "Καλύτερη Υγεία - Καλύτερη Ζωή" του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος του Ιδρύματος κύριος Δημήτρης Καψάλης, ενώ ευχαριστήριο χαιρετισμό απεύθυνε η γενικής γραμματέας κυρία Φλώρα Καψάλη. Στην εκδήλωση εκτός από τους φίλους του Ιδρύματος που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και γέμισαν την αίθουσα με την παρουσία τους, παραβρέθηκαν επίσης πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ο οποίος αποχώρησε λίγο αργότερα λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης γευμάτισε με το ζεύγος Καψάλη και τον καθηγητή κύριο Γιώργο Μαστοράκο στην Πέρδικα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png