"Ακόμα ζούμε και μπορούμε". Μια εκδρομή με ελπιδοφόρα μηνύματα στην Αίγινα. .

Το μήνυμα ότι οι συνάνθρωποι μας με σκλήρυνση κατά πλάκας μπορούν να συμμετέχουν στη ζωή και να απολαμβάνουν τις χαρές μιας εκδρομής, μας παρουσίασε χθες ο φυσικοθεραπευτής κύριος Βέρτης Παναγιώτης, ο οποίος ειδικεύεται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, έγινε χθες μια μονοήμερη εκδρομή προς την Αίγινα. Οι εκδρομείς έφτασαν στο λιμάνι του νησιού το πρωί και αργότερα με πούλμαν πήγαν στον Άγιο Νεκτάριο. Στη συνέχεια γευμάτισαν στο ξενοδοχείο "Δανάη", όπου έγινε και μια μικρή συγκέντρωση υποδοχής τους από το Δήμο Αίγινας τον οποίο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κύριος Γιάννης Θεοδωράκης ευχαρίστησε τον κύριο Παναγιώτη Βέρτη και την κυρία Μαρία Σπανίδου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η εκδρομή και τον κύριο Σάκη Σακκιώτη για την υποδοχή. "Αφού βρισκόμασε όλοι εδώ, ακόμα ζούμε και μπορούμε" είπε, μεταφέροντας το μήνυμα ότι όσοι υποφέρουν από σκλήρυνση κατά πλάκας μπορούν να συνεχίσουν να ζουν τις χαρές της ζωής όπως μια εκδρομή σε ένα νησί. Μάλιστα του χρόνου, στις 27 Μαΐου οπότε και είναι η παγκόσμια ημέρα σκλήρυνσης κατά πλάκας, ο κύριος Σακκιώτης προσκάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να έρθουν στην Αίγινα και να τοποθετήσουν το περίπτερό τους για τον εορτασμό τη ημέρας στην παραλία του νησιού. Ο κύριος Γιάννης Θεοδωράκης συμφώνησε και ανανέωσε το ραντεβού. Ο κύριος Βέρτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα το ξενοδοχείο "Δανάη" για τη φιλοξενία και την παραχώρηση δωματίων για τις ανάγκες των εκδρομέων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png