Διημερίδα πρόληψης από το Κέντρο Υγείας Αίγινας..

Μία σημαντική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από το Κέντρο Υγείας Αίγινας το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου. Πρόκειται για τη διοργάνωση μίας διημερίδας που είχε ως τίτλο "Διημερίδα πρόληψης για τον πληθυσμό" και πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία από ειδικευμένους εισηγητές, που προσέγγισαν τα θέματα με κατανοητό τρόπο. Το Aegina Portal κάλυψε μέρος των εισηγήσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας με θέμα: Τροχαία και τραυματισμοί. Ξέρουμε να προστατεύουμε  τα παιδιά μας; Τι  κάνουμε έως ότου έρθει το ασθενοφόρο; Υπάρχουν  ψυχικές καταστάσεις  που σχετίζονται με τα ατυχήματα;" Μίλησαν ο κύριος Παντελής Βασιλείου, χειρουργός, ο κύριος Θεριανός Στέλιος που είναι πλήρωμα ασθενοφόρου και η νοσηλεύτρια κυρία Ανθή Μαρμαρινού.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας αναπτύχθηκαν σημαντικά θέματα όπως: "Ο ρόλος της μαστογραφίας και του γυναικολογικού υπερήχου στην πρόληψη των γυναικολογικών παθήσεων" με εισηγήτρια την ακτινολόγο του Κέντρου Υγείας κυρία Παπαδοπούλου. "Παιδική παχυσαρκία. Πώς προλαμβάνεται και γιατί να προλαμβάνεται;" από την γιατρό του Κέντρου Υγείας κυρία Μαρ. Μαλιάτσου. "Ψυχολογικές διακυμάνσεις και αυξομειώσεις του σακχαρώδη διαβήτη" από την γιατρό του Κ.Υ.Α. κυρία Παν. Χατζηαλεξιάδη και τέλος "Σακχαρώδης Διαβήτης και Θυρεοειδής" από την γιατρό του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα" κα Γεωργία Κάσση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png