Ξεκίνησε η εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Θετικά τα πρώτα μηνύματα. .

"Οι Αιγινήτες έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για αιμοδοσία, αυτή την κοινωνική δραστηριότητα που επιτελούν. Έχουμε καταφέρει να έχουμε περισσότερες μονάδες, μία καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών στις ανάγκες για αίμα και μια πολύ καλή συνεργασία" είπε ο εκπρόσωπος του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας, που για μία ακόμη φορά μαζί με τον Δήμο Αίγινας διοργανώνουν ένα διήμερο προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Ο ίδιος ήταν φανερά ικανοποιημένος από την προσέλευση των κατοίκων του νησιού κατά την τελευταία αιμοδοσία που είχε γίνει τον Φλεβάρη, η οποία δημιούργησε ένα ευχάριστο ρεκόρ συμμετοχής, διπλασιάζοντας τις μονάδες αίματος. Φυσικά τώρα και λόγω των παραθεριστών και των φίλων του νησιού είναι ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα ακόμη, μεγαλύτερο.

Για την ανάγκη να προσέλθουν ακόμη περισσότεροι κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, καθώς με πέντε μόλις λεπτά από το χρόνο μας μπορεί να σωθεί η ζωή ενός συνανθρώπου μας. Περιστατικά έχουν συμβεί πολλά στο παρελθόν και τότε η ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική. Ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό από το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας, αλλά και τους αιμοδότες που προσέρχονται, για δεύτερη φορά φέτος, να δώσουν αίμα.

Αύριο Σάββατο η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png