Χωρίς οδηγό ασθενοφόρου και γιατρό. Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο ατύχημα στην παραλία της Αίγινας. .

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το χθεσινό θανατηφόρο ατύχημα στην παραλία της Αίγινας, όπου ένας νέος έχασε τη ζωή του, ενώ το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας ήρθε με καθυστέρηση 25 λεπτών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι αυτή τη στιγμή, οδηγός για το ασθενοφόρο στη χθεσινοβραδινή βάρδια δεν υπήρχε και έτσι το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να το οδηγήσει άνδρας από το αστυνομικό τμήμα Αίγινας. Ο άτυχος νέος που βρισκόταν για 20- 25 λεπτά στην άσφαλτο, άγνωστο σε τι κατάσταση έπρεπε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας. Άνδρας από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας πήγε στο Κέντρο Υγείας και οδήγησε το ασθενοφόρο μέχρι το σημείο του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι αυτή τη στιγμή στο όχημα δεν υπήρχε γιατρός.


Από το τραγικό γεγονός επανέρχονται με τον πλέον δραματικό τρόπο οι ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Σε αυτό απασχολούνται μόνο τρεις οδηγοί ασθενοφόρου και ένας που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αίγινας. Το Σεπτέμβριο έληξαν οι συμβάσεις δύο οδηγών, μέχρι εκείνη τη στιγμή το Κέντρο Υγείας διέθετε πέντε οδηγούς. Από το ΕΚΑΒ προβλέπεται να υπάρχουν συνολικά 12 στο συγκεκριμένο τομέα, κάτι που ποτέ δεν εφαρμόστηκε. Από το Κέντρο Υγείας έχουν γίνει συχνές αναφορές για το θέμα στο Τζάνιο, όμως το πρόβλημα δεν βρήκε ποτέ τη λύση του. Σημειώνουμε ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, όπου το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας αναγκάζεται να μεταφέρει κάποιο περιστατικό και μάλιστα με ευθύνη του πληρώματος, λόγω της έλλειψης των οδηγών του Κέντρου Υγείας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png