Κάλεσμα από τον κ. Φίλιππο Τζίτζη για το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας. .

Στους κατοίκους της Αίγινας, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, που θα βρεθούν στην Αίγινα αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, απηύθυνε κάλεσμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, που διοργανώνεται από το Δήμο Αίγινας σε συνεργασία με το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας.


Η δράση θα γίνει  την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 09:30 - 15:30 και το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 08:30 - 13:30. Ο κύριος Τζίτζης ευχαρίστησε τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κυρία Μπόγρη για την παραχώρηση της αίθουσα εκδηλώσεων, όπως επίσης την τοπική εκκλησία, τους φορείς και τους συλλόγους που έχουν ανταποκριθεί θετικά. Ο κύριος Τζίτζης τόνισε την ιδιαίτερη αξία που λαμβάνει η συμμετοχή σε μία τέτοια δράση, ειδικά στο πλαίσια των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png