Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους της Αίγινας, λόγω της άρσης της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ. .

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους της Αίγινας, όπως άλλωστε και στην υπόλοιπη χώρα, λόγω της άρσης της πίστωσης προς τον  ΕΟΠΥΥ. Οι κάτοικοι του νησιού πρέπει να πληρώνουν για τα φάρμακα που χρειάζονται. Δεν είναι η πρώτη φορά την τελευταία περίοδο που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, θέμα που πλήττει ιδιαίτερα τα χαμηλά εισοδήματα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι φαρμακοποιοί της Αίγινας βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας τις αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων.


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά πριν δύο εικοσιτετράωρα επισημαίνει ότι η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση της άρσης της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ, προσδοκώντας την αποπληρωμή των οφειλομένων μηνός Ιουνίου και διεκδικώντας όλο το πλαίσιο που όρισε η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Όσον αφορά το μέλλον των κινητοποιήσεων, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά ανεξάρτητα των πληρωμών, θα ταυτιστούν με τις αποφάσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png