"Σεξουαλική διαπαιδαγώγησή - Διαφυλικές Σχέσεις". Ημερίδα από την Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Η Γ' Μαιευτική  - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ιατρείο Οικογενειακού Προγραμματισμού και το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, πραγματοποίησαν το Σάββατο το απόγευμα την ημερίδα με θέμα: "Σεξουαλική διαπαιδαγώγησή - Διαφυλικές Σχέσεις". Αν και η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη, τα θέματα τα οποία παρουσιάστηκαν από τους εισηγητές, παρουσίαζαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η ημερίδα αφορούσε την ενημέρωση των νέων, αλλά και ευπαθών ομάδων σε θέματα όπως η πρώιμη έναρξη των σεξουαλικών επαφών, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, οι κυήσεις και οι εκτρώσεις στην εφηβεία, αλλά και άλλων παρόμοιων κοινωνικών φαινομένων.


Να υπενθυμίσουμε ότι 1η Δεκεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα του AIDS, οπότε και υπήρχε ειδική εισήγηση, αλλά και θέματα που αφορούσαν τον οικογενειακό προγραμματισμό. Το πρόλογο έκανε η μαία (Κέντρο Υγείας Αίγινας) κυρία Αικατερίνη Τζίμη, ενώ τις εισηγήσεις τους παρουσίασαν οι ειδικοί επιστήμονες και πανεπιστημιακοί: Χ. Χρέλιας επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Π. Παναγόπουλος Λέκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Σ. Θεοδώρου Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Χ. Χριστοδουλάκη Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Κ. Χρέλια Ιατρός, υποψήφια διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών και Α. Γεωργίου Ιατρός υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png