2η Ποιητική Βραδιά. Παρουσίαση σύγχρονων ποιητών που ζουν στην Αίγινα. ..

Για δεύτερη χρονιά φέτος πραγματοποιήθηκε η ποιητική βραδιά που αφορά την παρουσίαση σύγχρονων ποιητών που ζουν στην Αίγινα, μια βραδιά φορτισμένη από την απαγγελία περίπου 66 ποιημάτων, αλλά και καλοκαιρινή, ανάλαφρη από τα πλούσια συναισθήματα που προσέδωσαν σε αυτή οι στοίχοι των ποιητών της Αίγινας. Η επιτυχημένη πρωτοβουλία ανήκει στον Περιβαλλοντικό και Πολιτισμικό Σύλλογο "Ο Άγιος Λεόντιος" και στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Στην εκδήλωση που συντόνιζαν από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας η κυρία Φλώρα Αλυφαντή και από το Σύλλογο του "Αγίου Λεοντίου" η κυρία Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ πολλοί ποιητές απάγγειλαν οι ίδιοι τα ποιήματά τους, ενώ για άλλους τα απάγγειλαν η κυρία Φλώρα Αλυφαντή, η κυρία Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ και ο κύριος Ηλίας Καπάνταης.
{magictabs}|||| Video 1:: |||| Video 2::{/magictabs}
Πιο συγκεκριμένα, διαβάστηκαν έργα των ποιητών: Αγγελάκη - Ρουκ Κατερίνα, Ανωνύμου, Αξιώτου Παναγιώτα, Αποστολίδη Ανδρέα, Βεργίτη Τίτου, Βουλγαρόπουλος Νίκος, Δανιήλ Άκης, Διακογιάννης Λευτέρης, Δραγούμης Μάρκος, Εμμανουήλ Ανδρέας, Θώδος Νεκτάριος, Καρζής Θεόδωρος, Κολαίτη Πατρίτσια, Κόμης Γιώργος, Κορνέζος Ανέστης, Λυκούρη - Παπαγεωργίου Μάρθα, Μαρίνη Γρηγορία, Μαρίνος Γιώργος, Μελισσάρης Πασχάλης, Μοροζίνης Πέτρος, Μπέσης Σώζων, Νησιώτης Κώστας, Παπανικολάου Κώστας, Ραδίτσας Σπύρος, Σαραντάκου - Πρωτονοταρίου Κική, Σερέτης Άγγελος, Σταμάτης Κώστας, Τράπαλη Βικτώρια, Τσιμπούρης Δημήτρης, Τύμη - Εμμανουήλ Καίτη, Φράγκου Βασιλική, Φωτάκη Ασπασία, Φωτίου Ζαχαρίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρώην δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φίλοι της ποίησης.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png