Ο Γιώργος Μαρίνος βραβεύτηκε για την ποίηση του.


Μπορεί να αποδώσει τη χειρότερη κατάσταση, με ένα τραγούδι και πριν σε κάνει να σκεφτείς θα φέρει το χαμόγελο, μπορεί να παίξει με έννοιες και να παρουσιάσει την καλά κρυμμένη πραγματικότητα πίσω από την ανθρώπινη σκέψη, μπορεί να μιλήσει για την επικαιρότητα, με έργα που έγραψε δεκαετίες πριν. Όμως τα πράγματα αλλάζουν όταν βρίσκεται κοντά στα παιδιά. Τότε φοράει τα ρούχα του κλόουν και αυτά των λατρεύουν, γιατί ακόμη και με το πρόσωπο χρωματισμένο και τη φαρδιά φορεσιά του με τα λουλούδια και όμορφα σχέδια, παραμένει το αυθεντικός, ένα παιδί που καταφέρνει να κερδίζει το χρόνο απλά κοιτώντας τον κατάματα.


Ο λόγος για τον Γιώργο Μαρίνο, τον ηθοποιό, τραγουδιστή, συγγραφέα, ποιητή, σκηνοθέτη, τον πολυσυλλεκτικό Γιώργο Μαρίνο, που μέσα από τους στίχους του και τη μουσική του μιλάει για συναισθήματα, με έναν διαφορετικό τρόπο, όπου η κοινωνική κριτική και ο έρωτας έχουν πάντα τη θέση τους και την αναλογία τους. Τραγούδια που κάποιες φορές εξετάζουν κοινωνικά θέματα και γίνονται μανιφέστο απέναντι στην υποκρισία και την ψευτιά. Ο Γιώργος Μαρίνος βραβεύτηκε από την Εταιρία Τεχνών, Επιστημών και Πολιτισμού του Δήμου Κερατσινίου στο 10ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png