"Ώρες και ματιές" - Ποιητική συλλογή του Σώζου Μπέση.


Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες η πρώτη ποιητική συλλογή του Σώζου Μπέση με τίτλο "Ώρες και Ματιές". Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή που αποτελεί ένα έργο δουλειάς είκοσι ετών και είναι οι εμπειρίες του δημιουργού τους, μέσα από την καθημερινότητα, τις ώρες και τις ματιές τις ζωής που περνά από μπροστά του, τα βιώματα, τα δυνατά συναισθήματα, την επαφή με τα πράγματα και τους φίλους.

Από την πρώτη επαφή του αναγνώστη με την ποιητική συλλογή του Σώζου Μπέση, οι εικόνες και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν αβίαστα, κάποιες φορές γίνονται νοσταλγικά, ενώ κάποιες άλλες παιανίζουν τη δίψα για τη ζωή. Στο φόντο συχνά - πυκνά η Αίγινα διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ώρες και τις ματιές του ποιητή.

Η ποιητική συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στα βιβλιοπωλεία του νησιού. Το εξώφυλλο της φιλοξενεί ένα ζωγραφικό έργο του Νεκτάριου Κοντοβράκη. Η έκδοση έχει γίνει από τον Άρη Σώρη και αποτελείται από 87 σελίδες. Η ποιητική συλλογή θα παρουσιαστεί στο κοινό σε σχετική εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png