"Ζώντας με Αίσθημα και Συναίσθημα". H κ. Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ, παρουσίασε τη νέα της ποιητική συλλογή στην αυλή του Λαογραφικού.

S1250001.JPG
Το απόγευμα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής, της ποιήτριας και ζωγράφου κ. Καίτης Τύμη - Εμμανουήλ.


Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες και απαγγελίες ποιημάτων. Για τη νέα ποιητική συλλογή, που έχει τίτλο: "Ζώντας με Αίσθημα και Συναίσθημα", μίλησαν η κ. Μπέση Αναστασία, φιλόλογος, ο κ. Άκης Μπουγάς - Γ. Γραμματέας του Ελληνοουκρανικού Επιμελητηρίου, η κ. Ειρήνη Παπανικολάου, συγγραφέας, και ο κ. Στέλιος Στυλιανού, συγγραφέας - σκηνοθέτης.

20240427_194138.jpg
Ποιήματα απήγγειλαν η κ. Ελένη Κυπραίου, ο κ. Νίκος Νικολάου, η κ. Άντζυ Ζησιμάτου, η κ. Ιωάννα Περατινού, η κ. Τύμη Καίτη και η κ. Συμεών Μαρία - ηθοποιός, συνθέτης και ποιήτρια.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png