Αγιασμός και εγκαίνια του κληροδοτήματος Στέλλας και Γωγώς Κουλικούρδη.


Μέσα σε κλίμα σεβασμού για το έργο που άφησε πίσω της η αείμνηστη Γωγώ Κουλικούρδη, τα μέλη του Συλλόγου των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου οργάνωσαν μία λυτή εκδήλωση κατά την οποία έγινε ο αγιασμός και τα εγκαίνια του κληροδοτήματος της Στέλλας και Γωγώς Κουλικούρδη. Τα μέλη του συλλόγου με προσωπική εργασία, κόπο και αίσθημα ευθύνης για το έργο της Γωγώς Κουλικούρδη, έχουν ανακαινίσει πλήρως τους χώρους, φροντίζοντας έτσι το σπίτι που έζησε και εργάσθηκε η μεγάλη ιστορικός να αποδοθεί στους κατοίκους της Αίγινας ως κέντρο μελέτης και σπουδής.


Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ Στενάκης, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος της Αίγινας κύρος Παναγιώτης Κουκούλης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και πάνω από όλα οι φίλοι της Γωγώς Κουλικούρδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png